Meny

IPTV på Mobilen

IPTV med mobilen/telefonen har inte alltid varit det enklaste att komma igång med. Nu är dock den tiden förbi. För att se på IPTV i mobilen eller surfplattan behöver du bara ladda ned någon utav följande appar i telefonen eller surfplattan.

Det finns naturligtvis flera appar.  Apparna nämnda ovan är de mest populära och stabila apparna. Dessa appar finns att ladda ned på antingen Appstore eller Google Play. Apparna fungerar inte bara på mobiltelefonen utan även på din surfplatta, oavsett om det är en Android eller iOS baserad platta.

Börja med ett test på en timme för att uppleva kanalerna innan du testar längre (exempelvis en månad). Behöver du hjälp så har vi givetvis support här.

IPTV på mobilen

Det bästa med att se på IPTV med mobilen är att du kan ha med dig alla dina kanaler i fickan så länge du har en internet anslutning. Apparna kan med andra ord ersätta dina dyra streamingtjänster då du har allt i mobilen på resande fot. Självklart fungerar våra kanaler i alla länder runtom i världen. Vill du spara pengar kan du säga upp dina streamingtjänster då du inte kommer att behöva de efter att du börjat se på ip-tv i din mobiltelefon. Testa gratis IPTV här!

IPTV i telefonen

Det viktigaste med IPTV i telefonen är att man inte använder det som en box i syfte att casta kanalerna till en TV eller projektor. Dels för att kvaliteten inte blir den bästa men också för att telefonen kan bli väldigt varm och i värsta fall stängas av pga hettan. Man sliter med andra ord på telefonens komponenter gandska mycket när man använder telefonen för IPTV under en längre tid. Vill man se på IPTV med en box så kan vi rekommendera den bästa boxen för IPTV.

IPTV med Mobilen telefonen svenskiptv

Se IPTV på resande fot i din Smartphone

Det bästa med ovanstående IPTV appar är att du kan se på dina kanaler på resande fot oavsett destination i världen (så länge du har internet). Man är inte längre begränsad som man än idag kan vara om man är kund hos en större officiell leverantör (Telia, Tele2 osv). Även om de större leverantörerna börjat förstå att det är en eftertraktad tjänst att kunna erbjuda sina kunder access runtom i världen så har de ännu inte utökat det stödet fullt ut. Prova vår tjänst i en timme kostnadsfritt innan du bestämmer dig.

Bästa mobilerna för IPTV

Vi rekommenderar följande Smartphones för IPTV även om i princip alla smarta mobil telefoner fungerar.

  • iPhone (X – 15 PRO)
  • Samsung (Senare Galaxy modeller)
  • Samsung (Z Fold eller Flip)

Har du inte någon utav dessa modeller så kan du vara lugn! Detta är endast en rekommendation, egentligen ska man givetvis se på IPTV med en box kopplad till sin TV hemma för att uppleva det på bästa sätt.