Meny

FAQ

Här ser du våra mest ställda frågor (FAQ). Läs igenom frågorna och se om du hittar något du undrar över. Ser du inte din fråga är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig! Vi uttökar vår FAQ då och då.

Detta är självklart en fråga som bör besvaras helt opartiskt. Vi vill ju självklart säga att vi själva är bäst. Dock så finns det en hemsida som har listat alla de bästa IPTV leverantörerna. Klicka på rubriken ovan för att komma till artikeln och hemsidan.

Det flesta i vårt utbud kommer med undertexter. Det är tyvärr inte alla kanaler som kommer med text. Dessutom så beror det på vilken enhet och app du använder.

En IPTV box är en liten manick som är precis som det låter. Nämligen en lite låda som används för att omvandla internet signaler till en TV bild. 

Hastigheten på bredbandet är mindre viktig så länge den överskrider 30mbit/s i nedladdningshastighet. Det viktiga är svarstiden eller Ping som det också kallas. Ju högre den är desto sämre är det. Man vill helst ha en svarstid på max 10ms.

Smart IPTV är en app som vi dessvärre inte längre rekommenderar. Vill du ändå veta hur den fungerar så kan du se det längst ned på denna sida. IPTV med smart tv.

Vi vill självklart att du ska välja oss. Men om vi lägger vårt egna intresse åt sidan så bör du tänka så här. Vad är jag ute efter? Skandinaviska kanaler eller kanaler från asien och mellanöstern?

Beroende på vad ditt svar är så bör du välja leverantör efter det svaret. IPTV tjänster är bra på att ge dig ett stort utbud med det flesta. Dock inte med allt.

Ja det kan du. Du kan dock inte se på fler än en (1) enhet åt gången om du inte tecknar ett dubbel- eller trippel-abonnemang.

Denna fråga dyker ofta upp. Det är lite av en gråzon när det gäller IPTV. Det är olagligt att sälja kanalerna, dock är det inte olagligt för dig som kund att streama kanaler som avkodas i ett annat land.

Med andra ord är det olagligt att avkoda kanaler hemma. Det gör dock ingen av våra kunder eftersom att avkodningen sker utomlands i länder där det är lagligt. Därifrån streamas sedan detta vidare till oss i Sverige.

Vi streamer våra kanler från det stora leverantörerna runt om i världen. På detta sätt blir det ca 10x billigare för slutkunden.

Det kan hända att EPGn visar fel ibland. Detta händer dock väldigt sällan, om EPGn visar fel beror det antingen på att du måste starta om din enhet, ladda om kanalerna eller uppdatera din EPG. Du uppdaterar din EPG i inställningar i appen du använder.