Meny

IPTV Apple TV Instruktioner

IPTV med Apple TV Instruktioner ser du här. Apple TV ger en utav de bästa IPTV upplevelserna man kan få när det kommer till TV tittande. Börja med att ladda ned valfri app. Nedan ser du de olika apparna som vi rekommenderar till Apple TV boxar. Klicka på valfri app för att läsa hur man kommer igång. Det finns naturligtvis även andra appar som fungerar med din enhet men här finner du de som vi rekommenderar mest. Vi rekommenderar följande IPTV app: iPlayTV eller Perfect IPTV med Apple TV 4 och IPTVX eller Perfect IPTV med Apple TV gen 5 (4K) men läs texten på denna sida noga först!

IPTV appar till Apple TV

steg 1 svenskiptv

IPTV med Apple TV Box

Köp en Apple TV box på någon utav de större kedjorna som exempelvis Elgiganten, Power eller Webhallen. Vi rekommenderar inte att man köper en begagnad Apple TV Box då man aldrig kan veta hur den tidigare använts. En begagnad enhet kan ha missbrukats och då kan viktiga komponenter som exempelvis hårddisk, processor eller RAM-minne tagit stryk. Den föregående ägaren kan även ha tappat enheten eller låtit den samla på sig en massa damm som sugits in i enheten. I värsta fall kan interna delar sluta fungera pga syrebrist & värme av allt damm.

Det är viktigt att du köper en Apple TV 5 även om Apple TV 4 eller 4K också fungerar. IPTV med Apple TV 3 fungerar dessvärre inte då nedladdning utav de appar som krävs på en Apple TV 3 inte är möjligt.

steg 2 svenskiptv

Grundinställningar till Apple TV

Genomför grundinställningarna och acceptera eventuella villkor på din nya Apple TV. Logga även in på iCloud och installera nödvändiga appar. Spara förpackningen då din garanti kan vara knuten till den.

Koppla även upp din nya enhet till ditt nätverk. Det rekommenderas alltid att man använder en Ethernet kabel (nätverkssladd) men det fungerar även bra med Wifi förutsatt att din router inte är för långt bort samt att det är en bra router som ger en god täckning utav nätverket i hemmet.

Om stora saker såsom kylskåp, garderober, dörrar och annat står i vägen så kan din Apple TV tappa eller få försämrad anslutning emellanåt. Ta därför det säkra före det osäkra och använd en nätverkskabel mellan enheten och routern.

steg 3 svenskiptv

Ladda ned en IPTV app

Idag finns många olika iptv appar till Apple TV. Nedan ser du några som vi rekommenderar. Dessa appar fungerar utmärkt till Apple TV 4, 4K och Apple TV 5. Ladda helst ned apparna från Appstore.

steg 4 svenskiptv

Testa IPTV på Apple TV

Nu är det dags för dig att begära ett gratis test utav oss genom att trycka på knappen nedan. Vi rekommenderar alltid att man köper 3 månader efter sitt gratis test för att hinna testa ordentligt då vårt utbud är enormt. Vi erbjuder i princip all sport, alla filmer samt alla serier och dokumentärer du kan tänka dig. Givetvis ingår hela utbudet även när du testar vår tjänst kostnadsfritt. Läs mer om vårt utbud här.

När du börjar med en längre period så har du möjligheten att hinna se många olika event som visas oavsett om du är sport intresserad eller inte. Givetvis ingår alla filmer, serier och dokumentärer du kan tänka dig. När du testat vårt IPTV paket kommer du med stor sannolikhet att säga upp dina streamingtjänster och eventuellt TV paket (om du har ett från exempelvis Telia, Tele2 osv). 

steg 5 svenskiptv
Sammanfattning
IPTV med Apple TV SvenskIPTV

Sammanfattningsvis så rekommenderar vi att man köper en ny Apple TV för att se IPTV på Apple TV. Sedan genomför men grundinställningarna och kopplar upp Apple TV boxen till internet (helst med en nätverkskabel). Ladda sedan ned en IPTV app och begär ett gratis test eller köp 1-12 mån paket av oss.

Njut av, kanaler, filmer, serier, dokumentärer + alla PPV event! Vi laddar varje dag upp nytt innehåll så att du som kund ska kunna avnjuta det senaste inom media världen oavsett om det lanserats i Sverige eller i resten av världen!

Guider för rekommenderade appar:

Läs mer

Vill du läsa mer om Apple TV kan du göra det genom länkarna nedan. Enheten har en bra och stark processor som klarar av att visa innehållet utan större belastning. Dessutom är det en versatil enhet som kan användas för annat såsom spel, andra streaming appar (om man nu vill ha det). Denna enhet är bland de bästa för att se på IPTV och rekommenderas därför starkt utav oss. För att din upplevelse ska bli så bra som möjligt bör du ha en senare version (Gen 4K). Självklart fungerar det även med en äldre generation. Tyvärr går dock gränsen vid gen 3 då nedladdning utav vissa appar inte fungerar där. Är du mer utav en Android person så rekommenderas Formuler boxar eller Nvidia shield.

Läs mer om denna enhet här:

Som de flesta IPTV leverantörer idag erbjuder vi endast en timmes test. Begär bara ett gratis test om du verkligen har tid att testa kanalerna i lugn och ro. Testet är inte till för att hinna titta på en fotbollsmatch eller dylikt utan endast för att få en snabb inblick. Här kan du se instruktioner.

apple tv på mörk bakgrund svenskiptv

1. Köp en Apple TV

apple tv fjärrkontroll svenskiptv

2. Genomför grundinställningar

Apple TV iPlayTV SvenskIPTV Logo

3. Ladda ned IPTV app

iPlayTV app appstore apple tv svenskiptv

4. Test/Köp vår tjänst

IPTV med Apple TV svenskiptv

5. Njut av IPTV!