Meny

IPTV Apple TV - Instruktioner

IPTV med Apple TV är en utav de bästa IPTV upplevelserna man kan få när det kommer till TV tittande. Börja med att ladda ned valfri app. Nedan ser du de olika apparna som vi rekommenderar till Apple TV boxar. Klicka på valfri app för att läsa hur man kommer igång. Det finns naturligtvis även andra appar som fungerar med din enhet men här finner du de som vi rekommenderar mest. Vi rekommenderar följande IPTV app: iPlayTV med Apple TV 4 och IPTVX med Apple TV 5 men läs texten på denna sida noga först!

IPTV appar till Apple TV

steg 1 svenskiptv

Köp en Apple TV Box

Köp en Apple TV box på någon utav de större kedjorna som exempelvis Elgiganten, Power eller Webhallen. Vi rekommenderar inte att man köper en begagnad Apple TV Box då man aldrig kan veta hur den tidigare använts. En begagnad enhet kan ha missbrukats och då kan viktiga komponenter som exempelvis hårddisk, processor eller RAM-minne tagit stryk. Den föregående ägaren kan även ha tappat enheten eller låtit den samla på sig en massa damm som sugits in i enheten. I värsta fall kan interna delar sluta fungera pga syrebrist & värme av allt damm.

Det är viktigt att du köper en Apple TV 5 även om Apple TV 4 eller 4K också fungerar. IPTV med Apple TV 3 fungerar dessvärre inte då nedladdning utav de appar som krävs på en Apple TV 3 inte är möjligt.

steg 2 svenskiptv

Grundinställningar

Genomför grundinställningarna och acceptera eventuella villkor på din nya Apple TV. Logga även in på iCloud och installera nödvändiga appar. Spara förpackningen då din garanti kan vara knuten till den.

Koppla även upp din nya enhet till ditt nätverk. Det rekommenderas alltid att man använder en Ethernet kabel (nätverkssladd) men det fungerar även bra med Wifi förutsatt att din router inte är för långt bort samt att det är en bra router som ger en god täckning utav nätverket i hemmet.

Om stora saker såsom kylskåp, garderober, dörrar och annat står i vägen så kan din Apple TV tappa eller få försämrad anslutning emellanåt. Ta därför det säkra före det osäkra och använd en nätverkskabel mellan enheten och routern.

steg 3 svenskiptv
Ladda ned en IPTV app

Idag finns många olika ip tv appar till Apple TV. Nedan ser du några som vi rekommenderar. Dessa appar fungerar utmärkt till Apple TV 4, 4K och Apple TV 5. Ladda helst ned apparna från Appstore.

steg 4 svenskiptv
GRATIS TEST - IPTV

Nu är det dags för dig att begära ett gratis test utav oss genom att trycka på knappen nedan. Vi rekommenderar alltid att man köper 3 månader efter sitt gratis test för att hinna testa ordentligt då vårt utbud är enormt. Vi erbjuder i princip all sport, alla filmer samt alla serier och dokumentärer du kan tänka dig. Givetvis ingår hela utbudet även när du testar vår tjänst kostnadsfritt. Läs mer om vårt utbud här.

steg 5 svenskiptv
Sammanfattning
IPTV med Apple TV SvenskIPTV

Sammanfattningsvis så rekommenderar vi att man köper en ny Apple TV för att se IPTV på Apple TV. Sedan genomför men grundinställningarna och kopplar upp Apple TV boxen till internet (helst med en nätverkskabel). Ladda sedan ned en IPTV app och begär ett gratis test eller köp 1-12 mån paket av oss.

Njut av, kanaler, filmer, serier, dokumentärer + alla PPV event!

Guider för rekommenderade appar:

apple tv på mörk bakgrund svenskiptv

1. Köp en Apple TV

apple tv fjärrkontroll svenskiptv

2. Genomför grundinställningar

Apple TV iPlayTV SvenskIPTV Logo

3. Ladda ned IPTV app

iPlayTV app appstore apple tv svenskiptv

4. Test/Köp vår tjänst

IPTV med Apple TV svenskiptv

5. Njut av IPTV!