Svenskiptv
Meny

Vilken IPTV app är bäst?

Vilken IPTV app är bäst? Den bästa IPTV appen är en app som är enkel att komma igång med, fungerar stabilt och har ett mycket användarvänligt gränssnitt. Appen IPTV Smarters uppfyller nog dessa krav och skulle därför kunna betecknas som den bästa appen. Läs vidare för en mer utförlig förklaring.

Följande appar är alltså bäst enligt oss:

Självklart beror det på vilken enhet du använder dig utav och appar kan överlag bli sämre och ostabila med tiden. Därför rekommenderas alltid en box. Dock har ovanstående appar varit de bästa IPTV spelarna väldigt länge!

Bästa IPTV appen SvenskIPTV

Bästa IPTV appen 2024

Vilken är den bästa IPTV appen 2024? Detta är 1000kr frågan. I och med att appar konstant uppdateras och att kravet på apparna alltid blir mer och mer, så finns det flera kandidater i år. Det är faktiskt samma appar som även varit de bästa 2023. Nedan listar vi de men vi skirver även vad som gör de bäst:

  • Bästa IPTV app Smart TV – IPTV Smarters Pro (Enklast att komma igång med och väldigt billig).
  • Bästa IPTV app Android TV och Box – Tivimate  (Stabilast på Android enheter men dyr).
  • Bästa IPTV app Apple TV – IPTVX (Helt klart bäst på nyare Apple TV modeller men dessvärre väldigt dyr).
  • Bästa IPTV app Mobil – IPTV Smarters (Enklast att komma igång med. På iPhone är dock IPTVX den bästa mobil appen).
Bästa IPTV appen 2024

Bästa IP TV app kan variera

Det är dock inte så enkelt att bara kalla en app för den bästa. IPTV Smarters är i detta fall väldigt enkel att komma igång med. Däremot finns det andra appar som är stabilare och fungerar bättre på ett bredare spektrum av TV apparater och applikationer.

Appen Tivimate är väldigt stabil och bra men har lite sämre gränssnitt enligt oss. Detta är däremot en smaksak och andra appar kan falla en bättre i smaken. Det viktigaste är alltid att appen har bra och snabb support om det skulle krävas.

Vill man vara på den säkra sidan och inte vill köpa en box så bör man åtminstone ha en nyare TV med en stark processor och appar som inte är så dyra så att man kan byta om den befintliga appen skulle börja strula. Du kan börja genom att testa IPTV med mobilen om du inte vill slå på stort från början.

Bästa IPTV Spelare

Vilken är den bästa IPTV spelare? Vi kan efter flera års erfarenhet konstatera att den bästa IPTV spelaren och sättet att se på IPTV är med en box. Har man inte möjlighet att ha en box ska man satsa på en nyare Smart TV med stark processor. Sedan ska man fokusera på att inte samla på sig en massa appar som inte används.

Appar som inte används tar upp mycket utrymme och i många fall RAM minne då det är på i bakgrunden. Köper man en nyare Smart TV så rekommenderar vi appen Tivimate (bäst gränssnitt) eller appen Extreme IPTV Pro. Även andra appar som IPTV World eller Mega IPTV kan fungera bra men Tivimate är helt klart bäst än så länge. Testa våra kanaler i en timme kostnadsfritt innan du bestämmer dig.

Vilken av IP-TV apparna krånglar?​

Det är tyvärr vanligare med tiden att IPTV appar krånglar en del då listorna som IPTV leverantörerna tillhandahåller blir allt större och mer krävande med tiden i takt med att vi går över mer till 4K. Den bästa IPTV appen idag kanske inte är lika bra imorgon, därför rekommenderas alltid en box som exempelvis TVIP 605 eller att man ser på IPTV med Apple TV.

Det är alltså vanligt att IPTV appar kan krångla om listan blir för stor som är uppladdad i din app. För att undvika detta kan man i vissa fall minska listan men det är inte en lång och hållbar lösning då man ofta missar en stor del av utbudet som läggs till med tiden.

Boxen TVIP 605 syns på bilden nedan.