Meny

Vilken IPTV app är bäst?

Den bästa IPTV appen är en iptv app som är enkel att komma igång med, fungerar stabilt och har ett mycket användarvänligt gränssnitt.

Bästa IPTV appen

Den bästa IPTV appen har många krav att uppfylla innan den kan betecknas som den bästa ip tv appen. Läs vidare för en mer utförlig förklaring samt information om den appen vi anser är bäst.

Följande appar är mycket bra kandidater enligt oss:

Självklart beror det på vilken enhet du använder dig utav och appar kan överlag bli sämre och ostabila med tiden. Därför rekommenderas alltid en box. Dock har ovanstående appar varit de bästa IPTV spelarna väldigt länge!

5 bästa IPTV apparna 2024

De fem bästa IPTV apparna 2024 ser du nedan. Beroende på vilken enhet du tänker använda så kan den bästa appen skilja sig. Se listan nedan för mer information.

Vilken är den bästa IPTV appen 2024? Detta är 1000kr frågan. I och med att appar konstant uppdateras och att kravet på apparna alltid blir mer och mer, så finns det flera kandidater i år. Det är faktiskt samma appar som även varit de bästa 2023 och år 2022. Nedan listar vi de men vi skriver även vad som gör de bäst:

 • Bästa IPTV appen till Smart TV – IPTV Smarters Pro (Enklast att komma igång med och väldigt billig).
 • Bästa IPTV appen till Android TV – Tivimate IPTV Player (Stabilast på Android enheter men dyr).
 • Bästa IPTV appen till Android Box – Tivimate IPTV Player (Stabilast på Android enheter men dyr).
 • Bästa IPTV appen till Apple TV – IPTVX (Helt klart bäst på nyare Apple TV modeller men dessvärre väldigt dyr).
 • Bästa IPTV appen till Mobil – IPTV Smarters (Enklast att komma igång med. På iPhone är dock IPTVX den bästa mobil appen).
Företag App Betyg Pris Gratis Test Enheter Antal
WHMCSSMARTERS IPTV Smarters PRO 4.9/5 (268.1K recensioner) 29SEK JA Smart TV, Android Boxar, Apple TV, Dator, Surfplatta 1 enhet
Armobsoft FZE Tivimate IPTV Player 3.8/5 (4.1K recensioner) 135SEK/år eller 399SEK JA (7 dagar) Alla Android baserade enheter (Smart TV, Box, Mobil, Surfplatta) 5 enheter
Bending X FZE IPTVX 4.3/5 (7.7K recensioner) 245SEK/år JA (1 min/kanal) Alla iOS enheter (iPhone, iPad, MAC, Apple TV) 1 enhet
Andre Silva iPlayTV Inget betyg 79SEK NEJ Apple TV 6 enheter
Nguyen Van Sy IPTV - Watch TV Online 4.6/5 (31.2K recensioner) 149SEK JA Alla iOS enheter (iPhone, iPad, MAC, Apple TV) 6 enheter

Bästa IP TV appen kan variera

Det är dock inte så enkelt att bara kalla en iptvapp för den bästa. IPTV Smarters är i detta fall väldigt enkel att komma igång med. Däremot finns det andra appar som är stabilare och fungerar bättre på ett bredare spektrum av TV apparater och applikationer.

Appen Tivimate är väldigt stabil och bra men har lite sämre gränssnitt enligt oss. Detta är däremot en smaksak och andra appar kan falla en bättre i smaken. Det viktigaste är alltid att appen har bra och snabb support om det skulle krävas.

Vill man vara på den säkra sidan och inte vill köpa en box så bör man åtminstone ha en nyare TV med en stark processor och appar som inte är så dyra så att man kan byta om den befintliga appen skulle börja strula. Du kan börja genom att testa IPTV med mobilen om du inte vill slå på stort från början.

Vilken är bästa IPTV Spelaren?

Vilken är då den bästa IPTV spelaren? Vi kan efter flera års erfarenhet konstatera att den bästa IPTV spelaren och sättet att se på IPTV är med en box. Har man inte möjlighet att ha en box ska man satsa på en nyare Smart TV med stark processor. Sedan ska man fokusera på att inte samla på sig en massa appar som inte används.

Appar som inte används tar upp mycket utrymme och i många fall RAM minne då det är på i bakgrunden. Köper man en nyare Smart TV så rekommenderar vi appen Tivimate (bäst gränssnitt) eller appen Extreme IPTV Pro. Även andra appar som IPTV World eller Mega IPTV kan fungera bra men Tivimate är helt klart bäst än så länge. Testa våra kanaler i en timme kostnadsfritt innan du bestämmer dig.

Bästa IPTV appen SvenskIPTV

Vilken av IP-TV apparna krånglar?​

Det är tyvärr vanligare med tiden att IPTV appar krånglar en del då listorna som IP-TV leverantörerna tillhandahåller blir allt större och mer krävande med tiden i takt med att vi går över mer till 4K. Den bästa IP TV appen idag kanske inte är lika bra imorgon, därför rekommenderas alltid en box som exempelvis TVIP 605 eller att man ser på IPTV med Apple TV.

Det är alltså vanligt att IPTV appar kan krångla om listan blir för stor som är uppladdad i din app. För att undvika detta kan man i vissa fall minska listan men det är inte en lång och hållbar lösning då man ofta missar en stor del av utbudet som läggs till med tiden.

Bästa appen till din IPTV enhet

Apple TV

IPTVX med Apple TV är definitivt  den bästa IPTV lösningen om du vill uppleva bra kvalité, stabilitet och ha tillgång till grymma funktioner.

Med IPTVX får du tillgång till:

 • Offlineläge: På kompatibla enheter kan du ladda ner programmet och titta på du vill se senare när du är offline. Perfekt om du är på resande fot.
 • Rekommendationer: IPTVX ger rekommendationer för innehåll du kan vara intresserad utav, tillsammans med populära kanaler/program. Detta är helt skräddarsytt efter dina intressen och appen lär sig mer och mer ju mer du tittar på IPTV.
 • Sekretess: Din data, visningshistorik och visningsmönster lagras säkert i ditt Apple iCloud och nås aldrig av IPTVX. Med andra ord kan du titta på halva favorit programmet och när du nästa gång ska fortsätta titta så vet appen vart du avslutade sist.
 • Familjedelning: Ditt konto kan delas mellan upp till 6 familjemedlemmar. Då kostar dock appen 479SEK/år.
 • Flera IPTV leverantörer: IPTVX har inbyggt stöd för flera IPTV-leverantörer samt flera sätt att ladda uppdin spellista på, nämligen Xtreamcodes API, M3U, M3U8, PLEX och via Portal.
 • Sök: Funktionen låter dig snabbt hitta relevanta kanaler, program, EPG:er och filmer. Återigen så är detta inte vilken enkel sökfunktion som helst utan du söker i flera databaser samtidigt.
 • Support: Otrolig kundsupport om du skulle behöva det.

 

Android Enheter & Smart TV

INFO KOMMER SNART!

Mobil & Surfplatta

INFO KOMMER SNART!

Dator

INFO KOMMER SNART!

GRATIS TEST -IPTV

När du har den bästa IPTV appen för din enhet bör du begära ett gratis test genom att trycka på knappen. Vi rekommenderar dig att köpa 3-6 månader då målet är att hinna testa tjänsten i lugn och ro, därav rekommenderas en längre period. Givetvis kan du köpa en månad men se då till att krypa ned i soffan lite oftare. Läs mer om vårt utbud här.

Vi ber dig läsa igenom instruktionerna för hur man kommer igång även om du tror dig kunna installationen utantill.

Som de flesta IPTV leverantörer idag erbjuder vi endast en timmes test och därför ska du bara begära ett gratis test om du verkligen har tid att testa kanalerna i lugn och ro.

Testet är inte till för att hinna titta på en fotbollsmatch eller dylikt utan endast för att få en snabb inblick i hur vårt upplägg ser ut. Här kan du se instruktioner (Ta en titt även om du tror dig kunna installationen utantill).

 

Så vilken IPTV app är bäst?

Vilken är då den bästa IPTV appen? Kort och enkelt förklarat anser vi dessa appar vara bäst i följande ordning:

 1. IPTVX
 2. IPTV Smarters
 3. Tivimate IPTV Player
 4. IPTV – Watch TV Online

Dessa appar är bäst för att de är:

 • Enkla att komma igång med
 • Bra gränssnitt
 • Bra användarvänlighet
 • Bra servrar (minimerar risken för lagg)