Svenskiptv
Meny

IPTV med Apple TV

IPTV Apple TV har alltid varit det bästa sättet att se på IPTV.

Med en IPTV App som du laddar ned får du tillgång till alla världens kanaler!

steg 1 svenskiptv

IPTV Apple TV box

Börja med att köpa en Apple TV. Vi rekommenderar alltid att man köper en ny enhet då man aldrig kan veta hur en begagnad blivit använd. Dessutom har du vid köp av ny enhet alltid en garanti om något skulle hända.

Nedan finner du en lista med butiker som säljer Apple TV.

IPTV Apple TV SvenskIPTV
steg 2 svenskiptv
Grundinställningar

Genomför grundinställningarna på din nya Apple TV såsom inloggning på iCloud och installation av nödvändiga appar. Spara förpackningen då din garanti är knuten till den.

Koppla även upp din nya enhet till ditt nätverk. Det rekommenderas alltid att man använder en Ethernet kabel men det fungerar även bra med Wifi.

steg 3 svenskiptv

Bästa IPTV appen Apple TV

Vilken är den bästa IPTV appen till Apple TV?

Den bästa IPTV Appen

Idag finns många olika appar till Apple TV. Nedan ser du några som vi rekommenderar. Dessa appar fungerar utmärkt till Apple TV 4 och Apple TV 5.

Tryck här för att se instruktioner.

Bästa IPTV appen läser du mer om nedan…

Bästa appen för Apple TV är IPTVX och iPlayTV. Vi föredrar det första alternativet för att appen är så användarvänlig. Sökfunktionen är mycket enklare och visar dig det du söker efter direkt. iPlayTV är mindre avancerad och rekommenderas om du har en äldre Apple TV, den är dessutom mycket billigare.

De bästa apparna kan alltid variera men i stort sett så har det alltid och kommer förmodligen att vara ovanstående appar ett bra tag framöver. Även om Appstore och Google Playbutik ibland tar bort appar så borde dessa klara sig ett tag.

steg 4 svenskiptv
GRATIS TEST - IPTV

Nu är det dags för dig att begära ett gratis test utav oss genom att trycka på knappen. Vi rekommenderar alltid att man köper 3 månader efter sitt gratis test för att hinna testa ordentligt då vårt utbud är enormt. Läs mer om vårt utbud här.

Observera att våra test endast är aktiva i en timme för att motverka fusk. Begär bara ett gratis test om du verkligen har tid att testa kanalerna i lugn och ro. Testet är inte till för att hinna titta på en fotbollsmatch eller dylikt utan endast för att få en snabb inblick. Här kan du se instruktioner.

steg 5 svenskiptv
IPTV med Apple TV SvenskIPTV
Njut av IPTV!

Sammanfattningsvis så rekommenderar vi att man köper en nya Apple TV. Sedan genomför men grundinställningarna och kopplar upp Apple TV boxen på nätet. Ladda ned en IPTV app och begär ett gratis test eller köp 1-12 mån paket av oss.

Njut av, kanaler, filmer, serier, dokumentärer + alla PPV event!

apple tv på mörk bakgrund svenskiptv

Köp en Apple TV

apple tv fjärrkontroll svenskiptv

Genomför
grundinställningar

Apple TV iPlayTV SvenskIPTV Logo

Ladda ned en
IPTV app

iPlayTV app appstore apple tv svenskiptv

Ansök om ett
gratis test

IPTV med Apple TV svenskiptv

Njut av IPTV!