Meny

Pongo IPTV

 

Pongo IPTV var en stor leverantör av IPTV 2019-2022 innan de försvann. Det är många som har olika teorier om varför de försvann. Vissa tror att de lurat sina kunder eller att de stängd ned sin server. Lite fakta om Pongo:

  • Startade 2019
  • Sålde IPTV kanaler från servern N1
  • Hade över 2300 kunder
  • La ned/försvann år 2022

Vi kan iallafall konstatera att de inte stängt ned servern de sålde. Faktumet är nämligen så att vi använder exakt samma server som de gjorde och den är till och med ännu bättre idag. I takt med att utbudet blir bättre och större blir även stabiliteten i kanalerna avgörande för att kunna leverera en så bra tjänst som möjligt.

Pongos IPTV kanaler

Vi säljer IPTV från samma server som Pongo gjorde innan de försvann. Vi har till och med funnits på IPTV marknaden i något år längre än vad de gjorde. Kanalerna kommer från en välkänd server som många större leverantörer kör än idag. Dock är det många som höjt priset på den då Pongo IPTV gjorde den väldigt populär.

IPTV kanaler från Pongo och SvenskIPTV

Tillsammans med grundarna av servern som de körde förut erbjuder vi precis samma utbud (som för övrigt blivit mycket bättre) och en liten del av Pongos kunder finns även hos oss idag. Vi erbjuder alla våra kunder ett kostnadsfritt test så att man själv får uppleva kvalitén och samma utbud som förr.

Pongo IPTV

Om du inte har erfarenhet utav Pongos IPTV utbud så rekommenderas det starkt att du testar servern de använde sig utav. Servern de använde sig utav heter N1 eller Nordic1 och är tills idag den bästa IPTV servern som funnits i Sverige. Vi använder oss utav den och vet att den erhåller bäst kvalitet. Tryck på knappen nedan för att antingen testa gratis en kort stund eller köpa ett paket.

Vad hände med Pongo IPTV?

Efter mycket om och men så kom det tillslut fram att ägarna bakom Pongo IPTV åkt fast. Man referar till ägarna som “en” enskild person som använd Facebook som platform för support och eventuellt försäljning. Större IPTV leverantörer använder inte Facebook för support då det både är oseriöst och en säkerhetsrisk både för kund och leverantör.

Alla kunder som funnits på Pongos databas finns kvar så nedläggningen av deras verksamhet bidrog i princip inte till någon framgång för de störra IPTV leverantörerna som man vill måla upp. IPTV tjänsterna är fortsatt attraktiva på marknaden och växer för varje år.