Svenskiptv
Meny

IPTV Smarters Pro

IPTV Smarters Pro gör det möjligt för dig att streama kanaler på din IPTV enhet.

Med denna app kommer du enkelt igång och får tillgång till alla världens kanaler!

IPTV Smarters Player på Nvidia Shield

Appen fungerar bra med Nvidia Shield och därmed kan man installera exempelvis IPTV Smarters Player och många andra appar. Därav är Nvidia Shield en enhet som är bra att användas för TV tittande. Vi rekommenderar dock alltid att man rensar onödiga appar som inte används samt har en lite nyare modell då de flesta IPTV listorna idag är väldigt stora och innehåller hundratusentals titlar såsom kanaler, filmer, serier, dokumentärer osv. Därpå rekommenderas alltid en box som exempelvis Nvidia Shield eller Apple TV (dock en nyare modell).

Instruktioner på hur du genomför installationen finns här. Vanligtvis så tar det ca 5-15 min att komma igång när man för första gången försöker att få igång TV kanalerna på sin Nvidia Shield men det kan även gå betydligt snabbare än så. Skulle man dock fastna och exempelvis behöva hjälp kan man alltid kontakta vår support som svara inom några minuter under öppettiderna.

GRATIS TEST -IPTV

Nu bör du begära ett gratis test utav oss genom att trycka på knappen. Vi rekommenderar dig att köpa 3-6 månader då målet är att hinna testa tjänsten i lugn och ro, därav rekommenderas en längre period. Givetvis kan du köpa en månad men se då till att krypa ned i soffan lite oftare. Läs mer om vårt utbud här.

Vi ber dig läsa igenom instruktionerna för hur man kommer igång även om du tror dig kunna installationen utantill.

Som de flesta IPTV leverantörer idag erbjuder vi endast en timmes test och därför ska du bara begära ett gratis test om du verkligen har tid att testa kanalerna i lugn och ro.

Testet är inte till för att hinna titta på en fotbollsmatch eller dylikt utan endast för att få en snabb inblick i hur vårt upplägg ser ut. Här kan du se instruktioner ( Ta en titt även om du tror dig kunna installationen utantill).

Lycka till!

Vilka enheter?

IPTV Smarters Pro går att använda på flera enheter och nedan ser du några exempel.

Inledningsvis kan det vara bra att testa appen på din befintliga enhet.

Är du därav ute efter den bästa IPTV upplevelsen d.v.s. tittar du mycket på TV så rekommenderas alltid att man köper en box som exempelvis Apple TV eller en TVIP box. Har man dock inte den möjligheten så kan man använda appen på följande enheter och många mer.

IPTV Smarters Pro fungerar utmärkt på din LG TV men också på andra Smart TV märken. Vill man dock hinna uppleva allt bör man köpa minst en månad då utbudet är enormt.

Tänk på att våra test endast är på en timme så ta därför vara på testet och planera gärna så att det inte rinner ut i sanden.

FAQ

  • Hur installerar man IPTV Smarters?
  • Hur får man undertexter på IPTV Smarters Pro?
  • Vart laddar man ned IPTV Smarters?
  • Hur får man in EPG på IPTV Smarters Player?
  • Hur återställer man IPTV Smarters?

Har du frågor så besvaras de på vår sida där våra instruktioner finns och därav bör du läsa igenom instruktionerna noga. Klicka på respektive app/enhet du vill läsa om så finner du svaren på dina frågor där. Här kan du se våra instruktioner.

Vi rekommenderar dig att läsa igenom guiderna ordentligt då viktig information kan missas om man hopper över viktiga delar, exempelvis hur man får in bl.a undertexter osv.

4K kvalité väntar...

Sammanfattningsvis så rekommenderar vi att man helst köper en nya enhet. Sedan går man igenom man grundinställningarna och kopplar upp enheten på nätet. Ladda ned appen och begär ett gratis test eller köp 1-12 mån paket av oss.

Njut av dina kanaler, filmer, serier, dokumentärer + alla PPV event!

IPTV Smarters Pro EPG

Den elektroniska Program Guiden (EPG) finns tillgänglig på appen varpå man på många appar manuellt behöver  kopiera och klistra in en EPG länk (XML) som du får utav oss vid köp.

Däremot hämtar vissa appar EPG informationen när du loggar in med Xtreamcodes API utan att du manuellt behöver lägga till något. Om din app endast kan ta emot M3U länkar så kommer du med stor sannolikhet att manuellt behöva ladda upp en xml epg länk.

Undertexter

De flesta titlar har undertexter som automatiskt laddas in tillsammans med kanalerna när du startar appen. Om vissa kanaler inte har undertexter så finns det tyvärr inte även om de flesta har undertexter. Man kan i vissa fall själv ladda upp undertexter från sina egna källor men det är dock inget vi rekommenderar eller erbjuder support på då vårt fokus ligger på mer viktiga uppgifter till våra kunder.

Vill du veta mer om undertexter till din app så finns det oftast en googling bort där man huvudsakligen kan läsa om detta på app tillverkarens egna hemsida. Vi önskar dig lycka till! Skulle du behöva hjälp så finns vi alltid här!