Meny

Betala med Quickbit

OBS! Läs denna text NOGA så kommer du igång på nolltid.

För att kunna slutföra betalningen på Quickbit behöver du följande uppgifter:

• Summa
• BTC adress (Bitcoin adress)

De uppgifterna får du på sista steget här: https://svenskiptv.com/packages

När du har de uppgifterna så genomför du själva betalningen på www.quickbit.com

↓ Scrolla ned för instruktioner ↓

Specifikationer

Om du inte lyckas köpa Bitcoin via Quickbit så rekommenderar vi dig att testa Paybis. Mycket simpelt och strular sällan! Klicka på texten Paybis för att se mer.

Observera följande! För tillfället är avgifterna väldigt höga. Du behöver därför sätta in 100kr extra för att täcka halva avgiften när du gör din betalning, vi står för andra halvan.

Instruktioner

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Steg 1

Besök www.quickbit.com och fyll i summan för det paket du valt i fältet där det står “You’ll pay“. Tryck sedan på “Continue“.

Steg 2

Fyll i ditt personnummer och tryck på “Continue with BankID“.

Steg 3

Fyll nu i dina kortuppgifter och se till så att ditt kort är öppet för internetköp. Dubbelkolla stavningen och uppgifterna.
Du behöver sätta in 100kr utöver kostnaden för det paket du valt för att täcka halva avgiften. Den andra halvan står vi för.

Tryck sedan på “Pay“.

Steg 4

Tryck nu på “Buy“. Du kommer nu att bli ombedd att godkänna köpet med ditt BankID. Öppna din BankID app och godkänn transaktionen. Det kan ta upp till 5 min innan det går igenom.

Steg 5

När köpet gått igenom bör du ha blivit omdirigerad till startsidan som syns på bilden. Blir du inte det kan du själv gå till startsidan och se om ditt saldo är uppdaterat med beloppet du betalat in.

Du skickar det beloppet som satts in på ditt Quickbit konto till oss. När du ser det nya beloppet trycker du på “Send“.

Steg 6

Här är det nu viktigt att du kopierar och klistrar in BTC/Plånboksadressen du fått utav oss och att du INTE skriver in den manuellt. Kopiera in den och tryck sedan på “Continue“.

Du får sedan upp en sida där du kan fylla i valfri text/beskrivning om transaktionen. Fyll INTE i något, tryck bara på “Continue“.

Steg 7

Tryck nu på den lilla rutan “Max” eller fyll i beloppet du vill skicka genom att trycka på texten “SEK“. Tryck sedan på “Review order“. I nästa rutan trycker du på “Send”.

Det kan ta upp till 5 min innan transaktionen går igenom och ibland behöver man bekräfta utskicket med BankID. Om du fastnar längre än 5 minuter på en ruta där det står “Sending your order” har du tagit för lång tid på dig från det att du loggade in och behöver då börja om processen.

Premiumkanaler SvenskIPTV