Meny

Elementor #20994

Hos oss kan du betala med kort eller andra kryptovalutor såsom Bitcoin, ETH, USDT osv.

Betala nu och få tillgång till dina uppgifter på någon minut!

swish logo, debit card logo, bitcoin logo

Kort

Vi erbjuder en helt automatiserad och anonym betalningslösning för dig som kund där ingen förutom du och oss någonsin kan veta vad du köpt även om du betalar med ditt kort och transaktionen syns på ditt konto.

För att vi ska kunna ta betalt med kort och underlätta för dig som kund (om du inte vill/kan köpa krypto) så tillkommer en kortavgift på 10% som även är väldigt vanlig bland andra IPTV leverantörer som tar betalt med kort.

Det som skiljer oss från andra IPTV leverantörer är att vår lösning fungerar helt automatiskt så att du bara efter några minuter får tillgång till din tjänst. Hos de få leverantörerna som erbjuder kortbetalning idag behöver du manuellt skicka in en skärmdump på att du faktiskt betalat vilket leder till att du behöver vänta innan du kan börja använda dina kanaler.

Hos oss kan du exempelvis genomföra ditt köp kl 03:24  när vår support är stängd och få tillgång till dina kanaler. Andra leverantörer som påstår att de har support dygnet runt stämmer tyvärr inte alltid och du blir även där tvungen att vänta i flera timmar.

Bitcoin

När man ska köpa kryptovaluta som exempelvis Bitcoin (förkortat BTC) så tillkommer avgifter beroende på vart man handlar.

Köper du Bitcoin via de större krypto börserna som exempelvis Coinbase, Binance eller Crypto.com så har du alternativet att köpa helt avgiftsfritt med en banköverföring som tar ca 1-2 dagar. Däremot tillkommer alltid en avgift när du skall skicka dina BTC vidare. Nedan ser du avgifterna som tas ut av några börser nedan, priserna är med nätverksavgiften inkluderat där transaktionen sker på snabbast möjliga sätt:

Quickbit – 0.00015 BTC (~100kr)
Coinbase – 0.00018 BTC (~120kr)
Paybis – 0.00025 (~170kr)
RAMP – 0.00031 (~210kr)
BT.CX – 0.00034 (~230kr)
Safello – 0.0004 BTC (~270kr)
Firi – 0.0004 (~270kr)
Simplex – 0.0005 (~340kr)

Handlar du av mindre Svenska börser/exchanges så tillkommer ofta högre avgifter som du kan se ovan.

Safello tar exempelvis ut en avgift på 0.00025 BTC vilket motsvarar ca 160SEK beroende på Bitoin kursen. De skickar även transaktionen med en högre avgift som inte syns för dig som kund vilket gör att transaktionen når sin destination relativt snabbt (30-60 min).

Nackdelen med detta är att det tillkommer ytterligare avgifter för mottagaren som du inte blir informerad om ordentligt i vårt tycke. Dessa avgifter brukar ligga på ca 40-120kr.

Varför måste jag betala avgiften?

Våra priser är alltid exklusive eventuella avgifter. Avgiften är inget som går till oss pch därför behöver köparen själv stå för dessa avgifter. Vi har valt att sänka priserna på våra paket till skillnad från andra leverantörer som aktivt höjt priserna när även avgifterna har ökat.

OBS! Läs denna text NOGA så kommer du igång på nolltid.

För att kunna slutföra betalningen så behöver du följande uppgifter:

• Summa
• BTC adress (Bitcoin adress)

De uppgifterna får du på sista steget här: https://svenskiptv.com/packages

OBS! Säkerställ att du verkligen lägger in den nya BTC adressen och INTE använder den gamla som kan finnas förvalt på en kategori som exempelvis “Bitbox” på ditt konto. Följ stegen nedan och skapa en ny plånbok!

Metod för betalning: Swish, Direkt Banköverföring och Bankkort

Specifikationer

OBS! Säkerställ att du verkligen lägger in den nya BTC adressen och INTE använder den gamla som kan finnas förvalt på en kategori som exempelvis “Bitbox” på ditt konto. Följ stegen nedan och skapa en ny plånbok!

Instruktioner

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7

Steg 1

1. Börja med att besöka Safellos hemsida: www.safello.com/sv. Tryck sedan på “Kom igång” och logga in med BankID. Acceptera deras villkor genom att kryssa i rutorna och tryck sedan på “Fortsätt“.

2. I denna guide visar vi hur du genomför köpet på deras hemsida så skippa appen för tillfället om du blir erbjuden att ladda ned den.

3. När du loggat in så hamnar du troligtvis först på fliken “Plånbok“. Oavsett vart du hamnat så ska du lokalisera fliken “Handla” som syns på bilden.

4. Vi rekommenderar att du väljer “Swish” då det går super smidigt. Skulle det alternativet av någon anledning inte vara tillgängligt kan du välja “Direct” (banköverföring).
Du behöver sätta in 100kr utöver kostnaden för det paket du valt för att täcka 1/3 utav avgiften. Vi står för de resterande 2/3 av avgiften.

Steg 2

När du satt in pengar på ditt konto med Swish eller direkt banköverföring så ser du nu att pengarna ligger i din plånbok på ditt konto.

Steg 3

1. Tryck nu på “Handla” och välj “Skicka” ur menyn. Välj Kryptovalutan “Bitcoin” och fyll i summan du ska skicka eller tryck på texten “Skicka max“.

2. Tryck på “Lägg till ny mottagare” om du tidigare använt Safello. Välj alltså inte en gammal kategori för då skickas pengarna till en adress vi inte längre äger och då försvinner pengarna. Läs nästa steg noga!
OBS! Var noga med att använda den nya BTC adressen du fått utav oss. Du lägger till den i nästa steg.

Steg 4

Nu väljer du “Other” som syns på bilden och väljer ett namn till din plånbok.

Steg 5

Välj ett namn som exempelvis “Plånbok” eller liknande.
Välj INTE namnet “IPTV” eller liknande!

Kopiera sedan din tillfälliga BTC adress du fått utav oss som börjar på “bc1” och klistra in den i fältet “Ange en btcadress“.

Mycket viktigt att du kopierar och klistrar in den långa btc/plånboksadressen och att du INTE skriver in den manuellt.

Steg 6

Tryck på fliken “Handla” igen, det är nu du ska skicka din betalning till oss. Välj “Skicka” ur menyn och välj sedan Kryptovalutan “Bitcoin“.

Tryck nu på “Skicka max“. Välj sedan din nya plånbok du skapat och tryck på “Nästa“.

Steg 7

Granska din kommande transaktion och tryck sedan på “Godkänn med BankID“. Din betalning skickas oftast inom 30-60 min men kan i vissa fall ta upp till 5 timmar vid hög aktivitet i nätverket (det är dock sällsynt).

Håll koll och se till så att betalningen går iväg genom att logga in på ditt konto emellanåt. Det är vanligt att betalningen fastnar på ditt Safello konto om du inte noga följt guiden. Se då denna guide från Steg 3 för att skicka iväg betalningen.

Om köpet inte går igenom på så Quickbit rekommenderar vi dig att använda Safello där köpet alltid går igenom utan behov för ID verifiering.

Metod för betalning: Bankkort

Specifikationer

Om du inte lyckas köpa Bitcoin via Quickbit så rekommenderar vi dig att testa Paybis. Mycket simpelt och strular sällan! Klicka på texten Paybis för att se mer.

Observera följande! För tillfället är avgifterna väldigt höga. Du behöver därför sätta in 100kr extra för att täcka halva avgiften när du gör din betalning, vi står för andra halvan.

Instruktioner

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8

Steg 1

Besök www.quickbit.com och fyll i summan för det paket du valt i fältet där det står “You’ll pay“. Tryck sedan på “Continue“.

Steg 2

Fyll i ditt personnummer och tryck på “Continue with BankID“.

Steg 3

Fyll nu i dina kortuppgifter och se till så att ditt kort är öppet för internetköp. Dubbelkolla stavningen och uppgifterna.
Du behöver sätta in 100kr utöver kostnaden för det paket du valt för att täcka halva avgiften. Den andra halvan står vi för.

Tryck sedan på “Pay“.

Steg 4

Tryck nu på “Buy“. Du kommer nu att bli ombedd att godkänna köpet med ditt BankID. Öppna din BankID app och godkänn transaktionen. Det kan ta upp till 5 min innan det går igenom.

Steg 5

När köpet gått igenom bör du ha blivit omdirigerad till startsidan som syns på bilden. Blir du inte det kan du själv gå till startsidan och se om ditt saldo är uppdaterat med beloppet du betalat in.

Du skickar det beloppet som satts in på ditt Quickbit konto till oss. När du ser det nya beloppet trycker du på “Send“.

Steg 6

Här är det nu viktigt att du kopierar och klistrar in BTC/Plånboksadressen du fått utav oss och att du INTE skriver in den manuellt. Kopiera in den och tryck sedan på “Continue“.

Du får sedan upp en sida där du kan fylla i valfri text/beskrivning om transaktionen. Fyll INTE i något, tryck bara på “Continue“.

Steg 7

Tryck nu på den lilla rutan “Max” eller fyll i beloppet du vill skicka genom att trycka på texten “SEK“. Tryck sedan på “Review order“. I nästa rutan trycker du på “Send”.

Det kan ta upp till 5 min innan transaktionen går igenom och ibland behöver man bekräfta utskicket med BankID. Om du fastnar längre än 5 minuter på en ruta där det står “Sending your order” har du tagit för lång tid på dig från det att du loggade in och behöver då börja om processen.

OBS!

Håll koll och se till så att betalningen går iväg genom att logga in på ditt konto emellanåt.

Vanligtvis tar det ca 10-40 min för betalningen att nå oss men det kan även ta upp till 2-5 timmar om aktiviteten i nätverket är hög.

Om betalningen misslyckas:

– Ditt konto är inte öppet för internetköp.
– Din bank har spärrat köp av Krypto (använd en väns konto).
– Fel uppgifter är ifyllda (väldigt vanligt).

Om köpet inte går igenom på så Paybis rekommenderar vi dig att använda Safello där köpet alltid går igenom utan behov för ID verifiering.

Metod för betalning: Bankkort

Specifikationer

Om du inte lyckas köpa Bitcoin via Paybis så rekommenderar vi dig att testa Quickbit (Svenskt företag). Mycket simpelt och strular sällan! Klicka på texten Quickbit för att se mer.

Observera följande! För tillfället är avgifterna väldigt höga. Du behöver därför sätta in 100kr extra för att täcka halva avgiften när du gör din betalning, vi står för andra halvan.

Instruktioner

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7

Steg 1

Kopiera adressen nedan och klistra in den i din webbläsare:
https://paybis.com/

Fyll i summan du ska betala och tryck på “Buy Bitcoin”.

Steg 2

Fyll i din mail adress och tryck sen på “Continue”.

Sedan fyller du i ditt mobil nummer och bekräftar det med koden du får på SMS.

Steg 3

Du har fått en kod till din e-post. Ser du inte mailet från Paybis bör du dubbelkolla i din skräppost och säkerställa att du stavat rätt när du fyllt i mailen.

Steg 4

Välj “External Wallet” understrucket i rött och klistra in din kopierade Bitcoin adress. Tryck sedan på “Continue”.

OBS! Var noga med att välja ”External Wallet”.

Steg 5

Välj valfri betalningsmetod (kort rekommenderas). När du bockar i “New Card” så får du fylla i lite uppgifter.

Du behöver sätta in 100kr utöver kostnaden för det paket du valt för att täcka halva avgiften. Den andra halvan står vi för.

När du fyllt i de trycker du på “Pay”.

OBS! Det är mycket viktigt att du fyller i rätt personuppgifter. Gör du inte det är det stor risk att transaktionen nekas. Vi kan aldrig under några omständigheter ta del av din information!

Steg 6

Vid detta steg behöver du förmodligen godkänna betalningen med ditt BankID. När det är gjort är betalningen klar och det tar ca 10-40 min innan din betalning når oss! 🙂

OBS!

Håll koll och se till så att betalningen går iväg genom att logga in på ditt konto emellanåt.

Vanligtvis tar det ca 10-40 min för betalningen att nå oss men det kan även ta upp till 2-5 timmar om aktiviteten i nätverket är hög.

Om betalningen misslyckas:

– Ditt kort är inte öppet för internetköp.
– Ditt kort är spärrat för köp utomlands.
– Fel uppgifter är ifyllda (väldigt vanligt).

Debit kort fungerar ofta bättre än kreditkort!

Observera steg 4!

Om köpet inte går igenom på så RAMP rekommenderar vi dig att använda Safello där köpet alltid går igenom utan behov för ID verifiering.

Metod för betalning: Bankkort

Specifikationer

Om du inte lyckas köpa Bitcoin via RAMP så rekommenderar vi dig att testa Quickbit (Svenskt företag). Mycket simpelt och strular sällan! Klicka på texten Quickbit för att se mer.

Observera följande! För tillfället är avgifterna väldigt höga. Du behöver därför sätta in 100kr extra för att täcka halva avgiften när du gör din betalning, vi står för andra halvan.

Instruktioner

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7

Steg 1

Gå in på https://ramp.network/buy och Fyll i summan du ska betala i euro. På www.xe.com kan du se den aktuella valutakursen.

Steg 2

Fyll i din e-post adress. Dubbelkolla så att stavningen stämmer!

Steg 3

Du har fått en kod till din e-post. Ser du inte mailet från Ramp bör du dubbelkolla i din skräppost och säkerställa att du stavat rätt när du fyllt i mailen.

Steg 4

Kopiera och klistra in BTC/plånboksadressen du fått från vår checkout. Har du stängd ned sidan så finns btc adressen och summan i din mail inkorg.

Du behöver sätta in 100kr utöver kostnaden för det paket du valt för att täcka halva avgiften. Den andra halvan står vi för.

Lägg till ditt kort och tryck sedan på “BUY NOW”
Du behöver nu eventuellt godkänna köpet med BankID.

Steg 5

Ibland behöver du godkänna betalningen med att fylla i din CVV kod som finns på baksidan av ditt kort innan du slutligen godkänner med BankID om du inte redan gjort det.

Steg 6

Betalningen är nu genomförd och bör landa hos oss om ca 10-40 min! 🙂

OBS!

Håll koll och se till så att betalningen går iväg genom att logga in på ditt konto emellanåt.

Vanligtvis tar det ca 10-40 min för betalningen att nå oss men det kan även ta upp till 2-5 timmar om aktiviteten i nätverket är hög.

Om betalningen misslyckas:

– Ditt kort är inte öppet för internetköp.
– Ditt kort är spärrat för köp utomlands.
– Fel uppgifter är ifyllda (väldigt vanligt).

Debit kort fungerar ofta bättre än kreditkort!

Om köpet inte går igenom på så BT.CX rekommenderar vi dig att använda Safello där köpet alltid går igenom utan behov för ID verifiering.

Metod för betalning: Bankkort

Specifikationer

Om du inte lyckas köpa Bitcoin via Safello så rekommenderar vi dig att testa Quickbit (Svenskt företag). Mycket simpelt och strular sällan! Klicka på texten Quickbit för att se mer.

Observera följande! För tillfället är avgifterna väldigt höga. Du behöver därför sätta in 100kr extra för att täcka halva avgiften när du gör din betalning, vi står för andra halvan.

Instruktioner

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7

Steg 1

Kopiera adressen nedan och klistra in den i din webbläsare:
https://bt.cx/sv/

Fyll i summan du ska betala i euro. På www.xe.com kan du se den aktuella valutakursen.

Steg 2

Välj din bank och identifiera dig med BankID genom att scanna QR-koden med din BankID app.

Steg 3

Fyll i din e-post adress och ditt mobilnummer. Kryssa i “Nej” på PEP frågan.

Steg 4

Här kommer en rad onödiga frågor som BT.CX måste fråga pga finansinspektionen. Svara på dessa och de du är osäker på svarar du så här på: Se nästa steg.

 

Steg 5

Svaret på frågorna ser du i fetstil efter varje fråga.

Steg 6

Fyll nu i dina kort uppgifter och betala. Du behöver eventuellt godkänna betalningen med BankID.

Du behöver sätta in 100kr utöver kostnaden får det paket du valt för att täcka halva avgiften. Den andra halvan står vi för.

OBS!

Håll koll och se till så att betalningen går iväg genom att logga in på ditt konto emellanåt.

Vanligtvis tar det ca 10-40 min för betalningen att nå oss men det kan även ta upp till 2-5 timmar om aktiviteten i nätverket är hög.

Om betalningen misslyckas:

– Ditt kort är inte öppet för internetköp.
– Ditt kort är spärrat för köp utomlands.
– Fel uppgifter är ifyllda (väldigt vanligt).

Debit kort fungerar ofta bättre än kreditkort!
Det rekommenderas att man slutför köpet med BTCX på en dator!

Om köpet inte går igenom på så Firi rekommenderar vi dig att använda Paybis eller Safello (endast kunder med Svenskt BankID) där köpet alltid går igenom utan behov för ID verifiering.

Metod för betalning: Bankkort, Vipps

Specifikationer

Om du inte lyckas köpa Bitcoin via Quickbit så rekommenderar vi dig att testa Paybis. Mycket simpelt och strular sällan! Klicka på texten Paybis för att se mer.

Instruktioner

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Steg 1

Öppna ett konto på Firi. Logga in/Öppna appen och tryck på knappen “Sett inn penger“.

Steg 2

Nu väljer du beloppet du vill sätta in på Firi. Välj NOK eller DKK. Sätt in ca 100kr mer än det du tänker betala då Firi tar en avgift. Du kan betala med Vipps eller med ditt bankkort.

Steg 3

Nu har du pengar i NOK eller DKK och ska köpa Bitcoin för de. Tryck nu på “Kjop” och välj sedan “Bitcoin“.

Nu ska du skicka Bitcoin till oss. Tryck på “Send” och se sedan nästa steg.

Steg 4

Nu ska du kopiera din BTC (Bitcoin) adress som du har fått utav oss på vår checkout här: www.svenskiptv.com/packages.

Klistra in den långa adressen i fältet “Mottakers adresse”.
OBS! Skriv INTE in den långa texten manuellt.

Tryck sedan på knappen “Maks” och bekräfta betalningen.

Steg 5

Håll koll och se till så att betalningen går iväg genom att logga in på ditt konto emellanåt.

Vanligtvis tar det ca 10-40 min för betalningen att nå oss men det kan även ta upp till 2-5 timmar om aktiviteten i nätverket är hög.

Om betalningen misslyckas:

– Ditt konto är inte öppet för internetköp.
– Din bank har spärrat köp av Krypto (använd en väns konto).
– Fel uppgifter är ifyllda (väldigt vanligt).

Bäst!

Safello

Swish/Direkt banköverföring

Quickbit

Debitkort

RAMP

Debitkort

Paybis

Debitkort

BTCX

Kort/Direkt banköverföring

Firi

Vipps/Kort